Cartianu îşi aduce „Crimele” la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre autorii prezenţi la Târgul Internaţional de Carte şi Muzică de la Braşov se va număra şi Grigore Cartianu, redactorul-şef al ziarului „Adevărul".

Acesta se va afla astăzi, între orele 12.00 - 18.00, la standul Editurii Adevărul, unde va discuta cu publicul despre evenimentele sângeroase din decembrie 1989 şi va da autografe pe volumele „Sfârşitul Ceauşeştilor" şi „Crimele Revoluţiei", o documentare care a pornit de la întrebarea „de ce a trebuit să moară peste o mie de oameni în decembrie 1989?".

Succes în cifre

Cartea „Sfârşitul Ceauşeştilor" a fost lansată în iunie 2010 şi a fost vândută până acum în circa 105.000 de exemplare. În cele 528 de pagini Grigore Cartianu dezvăluie amănunte importante din timpul Revoluţiei din 1989. Lansată în noiembrie 2010, cartea „Crimele Revoluţiei" a fost vândută până acum în peste 75.000 de exemplare şi are 544 de pagini. În total, cele două cărţi au fost vândute în peste 180.000 de exemplare.

La târg, braşovenii au şansa să cumpere volumele „Sfârşitul Ceauşeştilor" şi „Crimele Revoluţiei" la preţul promoţional de doar 10 lei bucata.

VEZI AICI PROGRAMUL TÂRGULUI INTERNAŢIONAL DE CARTE ŞI MUZICĂ

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite