Braşov: Proiect imobiliar pe strada Carpaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Local Braşov a aprobat înălţarea unui nou mini cartier cu blocuri de locuinţe, spaţii comerciale, spaţii de birouri şi de cazare, pe strada Carpaţilor.

Proiectul este iniţiat de o companie canadiană, iar investiţia se ridică la 45 de milioane de euro. Consilierii locali au  aprobat proiectul cu doar două voturi abţinere. În zonă vor fi amenajate şi spaţii verzi, terenuri de forbal, de tenis sau  piscine descoperite. În funcţie de calitatea terenurior clădirile vor avea înălţimi 27, 32 şi 35 de etaje.

Se vor crea locuri de muncă
Unii consilieri au contestat proiectul pe motiv că înălţimea clădirilor este prea mare şi prin urmare reprezintă un pericol. Edilii au aprobat până la urmă investiţia deoarece este nevoie de finanţări pe timp de criză şi în plus de locurile de muncă care se vor crea pe acest şantier.  Municipalitatea a precizat că investiţia aprobată este una serioasă, iniţiată de investitori canadieni. „Nu putem să nu stimulăm aceste demersuri. Investitorii sunt serioşi şi au făcut toate studiile necesare. Au investit deja foarte mult pentru acel teren. Pentru a fi siguri că nu vor exista probleme, atunci când vor veni să ne ceară autorizaţie, le vom cere să ne prezinte întreaga documentaţie tehnică”, a spus primarul George Scripcaru.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite