Braşov: Lucrările de pe străzile Carpaţilor şi 13 Decembrie, în grafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Lucrările de pe străzile Carpaţilor şi 13 Decembrie, în grafic
Braşov: Lucrările de pe străzile Carpaţilor şi 13 Decembrie, în grafic

Lucrările de reabilitare a străzilor Carpaţilor şi 13 Decembrie se desfăşoară, potrivit edililor braşoveni, într-un ritm care va permite finalizarea proiectului până la sfârşitul anului.

Viceprimarul Mikloş Gantz a declarat ieri că lucrările de reabilitare ce se desfăşoară pe străzile Carpaţilor şi 13 Decembrie nu vor mai produce mult timp inconveniente celor care circulă prin zonă. „La mijlocul săptămânii viitoare estimăm să se finalizeze acţiunile deţinătorilor de reţele. În aceste condiţii, dacă se termină cu săpăturile, vom demara lucrările premergătoare asfaltării. Acestea se referă la refacerea infrastructurii trotuarelor, înlocuirea bordurilor şi primele demersuri în vederea amenjaării sensului giratoriu din zona Onix”, a precizat viceprimarul.

Compania „Apa” s-a răzgândit


El a mai menţionat că, până acum, nu s-au înregistrat probleme deosebite în timpul lucrărilor şi că nu crede că se va pune problema opririi circulaţiei atunci când se va turna covorul asfaltic. „A apărut o mică modificare de plan, generată de cei de la Compania „Apa”. Iniţial, cei de acolo ne-au anunţat că nu doresc ca pe strada 13 Decembrie să înlocuiască vreo conductă, deoarece nu sunt vechi. Când ceilalţi reţelişti au făcut săpături şi s-a văzut starea conductelor, cei de la „Apa” s-au răzgândit, aşa că acum lucrează şi ei în zonă”, a declarat Mikloş Gantz. Fondurile necesare acestor lucrări provin din împrumutul în valoare de 15 milioane de euro contractat de municipalitate de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite