Braşov: Carnagiul de pe DN11, provocat de un şofer mort de beat (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Carnagiul de pe DN11, provocat de un şofer mort de  beat (GALERIE FOTO)
Braşov: Carnagiul de pe DN11, provocat de un şofer mort de beat (GALERIE FOTO)

În accidentul petrecut în dreptul localităţii braşovene Hărman un om a murit şi alţi patru au fost grav răniţi. Şoferul care conducea în stare avansată de ebrietate a scăpat doar cu câteva zgârieturi. VEZI AICI GALERIA FOTO


Clipe de coşmar pentru martorii accidentului. O echipa întregă de muncitori ce lucrau la nivelarea carosabilului a fost izbită în plin de o Dacie Break condusă de un şofer beat. Deşi lucrarea era semnalizată corespunzător, aburii alcoolului l-au facut pe şoferul vinovat să nu vadă indicatoarele. A intrat în plin într-un utilaj de nivelat astfaltul pe care l-a proiectat în trei muncitori şi o remorcă. Un bărbat care se afla în remorcă s-a dezechilibrat şi a căzut pe asphalt. În cădere s-a lovit cu ceafa de marginea maşinii şi a murit pe loc. Un alt rănit este pasagerul din dreapta al maşinii. 

5 ambulanţe şi o maşina de descarcerare au intervenit în ajutorul victimelor. „Pacienţii sunt politraumtizaţi, cu multiple fracture, iar unul dintre ei îşi va pierde piciorul“, spune dr. Emil Măţău, medic Ambulanţa Braşov.


La faţa locului au ajuns şi două 2 autospeciale de pompieri, pentru că muncitorii lucrau cu smoală şi aveau cu ei şi butelii cu gaz care puteau exploda în orice moment.


Oamenii legii fac cercetări, iar şoferul vinovat riscă până la 15 ani de închisoare.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite