Carnagiu pe DN1. Două persoane au murit, iar alte trei au fost grav rănite UPDATE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul Kia a fost izbit în plin. Foto: Bogdan Crăciun
Autoturismul Kia a fost izbit în plin. Foto: Bogdan Crăciun

Tragedia s-a produs joi seara, în jurul orei 18.00, pe DN1, la ieşirea din Ghimbav spre Codlea. Un autoturism care a vrut să întoarcă în locul special amenajat la ieşirea din Ghimbav a fost izbit în plin de un alt autoturism care circula regulamentar.

Din primele informaţii, şoferul unui autoturism Kia, înmatriculat în Braşov, care circula din direcţia Braşov spre Codlea, a vrut să întoarcă maşina, la ieşirea din Ghimbav, dar nu s-a asigurat corespunzător şi a fost izbit în plin de un alt autoturism, Clio, care venea dinspre Codlea înspre Braşov.

Impactul a fost extrem de puternic şi cinci persoane au fost grav rănite. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă.

În urma impactului doua persoane au decedat

Click pe poze pentru mai multe imagini de la accident


În ciuda eforturile medicilor de a le salva viaţa, două persoane au murit, iar celelalte trei au fost transportate în stare gravă la spital. Cele două persoane care au decedat, stăteau chiar pe bancheta din spate a autoturismului Kia, iar partea laterală a acestuia a fost făcută praf în momentul impactului.

Din cauza accidentului, traficul pe DN1, pe sensul de mers Sibiu-Braşov a fost blocat aproape două ore şi s-a circulat pe un singur sens, spre Făgăraş.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite