„Caravana sănătăţii“ a ajuns la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„GeneraţiaS", prima caravană educaţională de film, pe teme de sănătate se întoarce, şi în acest an, la Braşov.

Astăzi, la Colegiul Naţional „Dr. I. Meşotă" şi mâine, la Universitatea Transilvania - Facultatea de Medicină (ora 11.00) vor avea loc proiecţii de film şi dezbateri cu scopul de a-i convinge pe tineri să adopte un stil de viaţă sănătos.

„În ultima vreme există tot mai multe discuţii pe tema alimentaţiei sănătoase. Vrem ca, în special tinerii, să cunoască alimentele care sunt într-adevăr sănătoase şi să fie conştienţi de necesitatea de a face mişcare. Oferim sfaturi de nutriţie şi alimentaţie corectă, pentru un stil de viaţă sănătos“, a declarat Ana Precup, coordonatoarea proiectului.

În cadrul dezbaterilor de la Braşov invitaţii speciali vor fi: decanul Facultăţii de Mediciă, prof. Lazăr Onisai, împreună cu conf. dr. Mihaela Badea.

Pentru această ediţie organizatorii au ales filmul documentar „Alimentele - Suntem ceea ce mâncăm“, un adevărat ghid alimentar. „Ne bucurăm că putem fi parteneri în această acţiune. Primul organ care este afectat de o alimentaţie nesănătoasă este ficatul. Considerăm că înainte să vorbim de tratament este mai bine să vorbim despre prevenire“, a declarat Marinela Debu, preşedintele Asociaţiei Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România.

Până astăzi au avut loc proiecţii de film în Bucureşti şi Ploieşti, iar peste câteva zile caravana, care promovează nutriţia corectă va ajunge la Piteşti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite