Braşov: Rulmentul Braşov va participa la Turneul Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Rulmentul Braşov va participa la Turneul Campionilor
Braşov: Rulmentul Braşov va participa la Turneul Campionilor

Chiar dacă se confruntă în continuare cu probleme financiare, CS Rulmentul Braşov se testează în compania unor adversari redutabili din handbalul feminin european.

Astfel, după ce a terminat pe locul şase la turneul "Ladies Cup", care a avut loc în Germania la sfârşitul săptămânii trecute, CS Rulmentul se va deplasa mâine spre Luxemburg, acolo unde va susţine un nou turneu de verificare. Competiţia va alinia la start 18 echipe europene, atât la masculin, cât şi la feminin. Turneul feminin se va defăşura în zilele de sâmbătă şi duminică.

Alături de gruparea braşoveană, la eveniment vor mai participa echipele: Trier (Germania), Dijon (Franţa), Olimpija Ljubljana (Slovenia), Zug (Elveţia), Yutz Handball (Franţa), Femina Vise (Belgia) şi Reds Lion Bascharage (gazdele acestui eveniment).

"Este un turneul extrem de important pentru noi şi avem şansa să reparăm greşelile care au apărut pe parcursul primelor jocuri amicale din Germania. Avem nevoie de cât mai multe jocuri în picioare pentru a ne intra în ritm. Nu mă interesează foarte mult rezultatele înregistrate, important este să ne mişcăm bine pe teren", a declarat tehnicianul braşovencelor, Herbert Muller.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite