Un măr pentru o țigară, în centrul Brașovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

40 de voluntari de la Crucea Roşie şi de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog au încercat, astăzi, să convingă cât mai mulţi braşoveni să renunţe, măcar pentru câteva ore, la fumat.

Voluntarii, dispuşi în echipe mobile, pe strada Republicii, în Piaţa Sfatului, la Modarom şi pe strada Mureşenilor au oferit braşovenilor contracte prin care fumătorii „se angajau“ că vor renunţa la acest viciu pentru opt ore, o zi, două zile, o săptămână sau pentru totdeauna.

În plus, cei care reuşeau să renunţe la ţigara pe care o fumau atunci când au fost abordaţi de voluntari, primeau în schimb un măr roşu şi o bomboană.

„Voluntarii au oferit sfaturi, dar mai ales au încercat să-i facă pe fumători să conştientiţeze riscurile la care se expun. Acţiunea va continua luni cu joculeţe şi discuţii interactive în Piaţa Sfatului, activitatea ce vrea să fie o alternativă de petrecere a timpului liber“, a declarat Adriana Samson, psihologul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite