Campanie antidoping în liceele cu program sportiv din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Naţională Antidoping (ANAD) a primit din partea UNESCO suma de 20.000 de dolari pentru finanţarea unei campanii de combatere a dopajului. Campania va fi efectuată în liceele cu profil sportiv din şase oraşe ale României, printre care se numără şi Braşovul.

„Agenţia Naţională Antidoping a primit aprobarea de la Comitetul de Aprobare al Fondului, contribuţia UNESCO fiind de 20.000 de dolari pentru elaborarea unor materiale informative cu privire la potenţialele riscuri privind utilizarea suplimentelor nutritive: pliante, rollup-uri, afişe, tipărirea acestora, realizarea unor acţiuni educative în liceele cu profil sportiv din oraşele Bucureşti, Cluj, Constanţa, Piteşti, Braşov şi Buzău şi realizarea unui spot publicitar pentru conştientizarea publicului larg", se arată în comunicatul ANAD.

Bugetul total pentru proiectul „Conştientizarea elevilor privind potenţialele riscuri ale utilizării suplimentelor nutritive ce conţin prohormoni şi substanţe interzise" este de 25.000 de dolari, suma de 5.000 de dolari urmând să fie asigurată de căte ANAD.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite