Camelia Bugnar revine în fruntea Casei de Pensii Braşov. Urmează Pamparău?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Camelia Bugnar. Foto: Arhiva personală
Camelia Bugnar. Foto: Arhiva personală

După luni de procese şi a câştigat în instanţă funcţia de director al Casei de Pensii Braşov, CAmelia Bugnar a aobţinut (re)numirea ei de către autorităţile de la Bucureşti doar cu o sentinţă rămasă definitivă. Într-o situaţie similară se află Ioan Pamparău, fost director adjunct.

Instanţa a respins, irevocabil, recursul Casei Naţionale de Pensii şi a menţinut sentinţa Judecătoriei Braşov, prin care Camelia Bugnar era repusă pe post. În cele din urmă, pentru a nu risca un nou proces, Casa Naţională de Pensii a repus-o pe post, îndepărtâdu-l pe Mihai Tarbă, consilier local, numit la ordin politic pe funcţie.

CITEŞTE ŞI

O braşoveancă a fost demisă din funcţia publică, în timpul concediului de maternitate

Colegul meu Ioan Pamparău - director executiv adjunct la Casa de Pensii Bralov a păţit-o şi el. El nu este înghiţit deloc de PD-L. A deschis şi el acţiune în contencios, şi a primit urmatoarele ordine (e de comedie): ordin de repunere în funcţie (dir. ex.adj.) dat de ANFP în 20.08.2010; ordin de repunere în aceeaşi funcţie dat de către CNPAS în 30.09.2012; ordin de desfiinţare a funcţiei dat de către CNPAS în 01.10.2010 (singura casă de pensii din ţară unde a fost desfiinţat acest post!)", ne-a declarat Camelia Bugnar.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite