Braşov: Ionuţ Drăguşin: "Vreau să plec de la CSU Braşov"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Ionuţ Drăguşin: "Vreau să plec de la CSU Braşov"
Braşov: Ionuţ Drăguşin: "Vreau să plec de la CSU Braşov"

Pivotul de 2,21 metri al naţionalei României, Ionuţ Drăguşin, a declarat că va pleca de la clubul CSU Braşov, acolo unde a evoluat în ultimul sezon. Motivul îl reprezintă restanţele financiare pe care clubul le are faţă de jucător.

După un sezon excelent la Braşov, cu medii de 15,9 puncte şi 11,8 recuperări, Ionuţ Drăguşin nu-şi mai doreşte să continue la gruparea de sub Tâmpa din cauza faptului că nu i-a fost respectat contractul.

Este o problemă legată de partea financiară, au restanţe salariale de achitat pentru ultimele două luni de contract şi nici acum nu am primit banii. Am apelat la un avocat şi, din păcate, voi încerca să rezolv acest conflict în instanţă”, a spus Drăguşin. „Nu am vrut să se ajungă aici, deoarece m-am simţit excelent la Braşov, unde pe lângă faptul că am jucat, mi-am făcut foarte mulţi prieteni” a adăugat centrul naţionalei României.

Ofertă din Grecia

Clubul din Braşov trece prin mari probleme financiare. Surse din interiorul clubului susţin că există posibilitatea ca echipa să nu se înscrie în noul sezon al Diviziei A şi să se retragă din Liga Balcanică, acolo unde a evoluat anul trecut şi unde este înscrisă pentru noul sezon care va debuta în octombrie.  

Aflat la Atena, unde tricolorii dispută în aceste zile două meciuri cu naţionala Greciei, Drăguşin a precizat că are mai multe oferte din străinătate în acest moment. „Eu aveam contract pe încă doi ani cu Braşov, dar în situaţia de faţă voi fi nevoit să-mi caut altă echipă. Am primit prin intermediul agentului meu o ofertă concretă de la o echipă din Grecia, şi chiar am discutat aici la Atena cu reprezentatul acestei echipe”, a declarat Ionuţ. „În afară de această ofertă, care este pe hârtie, am mai primit invitaţii de la două echipe, una din Grecia şi una din Spania, însă deocamdată nu este nimic concret”, a completat internaţionalul român.

Tricolorii vor juca astăzi al doilea meci test împotriva Greciei, după ce aseară au cedat cu 88-46. Partida va fi transmisă în direct de TVR 2, de la ora 19.00 iar în naţionala Greciei vor juca şi starurile echipei care au lipsit ieri: Spanoulis, Bouroussis, Zisis şi Fotsis.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite