Braşov: Scandal la programarea duelului BC Argeş Piteşti - CSU Cuadripol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima etapă a sezonului regulat al Diviziei A la baschet va programa confruntarea dintre BC Argeş Piteşti şi CSU Cuadripol Braşov, dispută care va avea loc vineri, de la ora 18.30, urmând să fie transmisă în direct, de Telesport.

Ţinând cont că celelalte confruntări ale rundei a 30-a au fost programate sâmbătă şu duminică, acest lucru a stârnit nemulţumirea conducătorilor lui CSU Cuadripol. „Studenţii” ocupă în prezent locul patru, cu 46 de puncte, duelurile din ultima etapă fiind decisive pentru stabilirea ierarhiei în vederea play-off-ului.

„Consider că este normal ca toate jocurile din ultima etapă să se desfăşoare în aceaşi zi, la aceaşi oră, pentru a nu exista niciun fel de interpretări asupra rezultatelor. De altfel, în ultimii ani acest lucru s-a şi întâmplat. Suntem convinşi că federaţia romană de baschet va lua o decizie în acest sens. Jocul nostru este programat pentru vineri pentru că este transmis în direct de către Telesport. Credem că întreagă etapă se poate desfăşura vineri. În acest sens am trimit o solicitare federaţiei în urmă cu 14 zile”, a subliniat preşedintele lui CSU Cuadripol, Gabi Calancea.

„Noi nu acuzăm pe nimeni, dar considerăm că programarea ne dezavantajează, întrucât celelalte echipe calificate în play-off se vor stabili abia sâmbătă. Toate grupările din Divizia A au contracte semnate cu Telesport şi trebuie să ne supunem programării acestui post de televiziune. Nu cred că se va mai schimba ceva, întrucât au mai rămas doar două zile până la duelul de la Piteşti”, a completat şi tehnicianul braşovenilor, Dan Calancea.

Pentru disputa cu BC Argeş Piteşti, Calancea nu se va putea baza pe Milovic, care acuză o răceală puternică, în timp ce Flaundra şi Drăguşin sunt incomplet refăcuţi. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite