Braşov: Ultimele pregătiri pentru CSM HC Rom Cri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Ultimele pregătiri pentru CSM HC Rom Cri
Braşov: Ultimele pregătiri pentru CSM HC Rom Cri

După un cantonament de 10 zile desfăşurat la Predeal, gruparea de handbal masculin Rom Cri a revenit la Braşov.

Băieţii pregătiţi de Liviu Paraschiv se pregătesc în aceste zile în Sala Sporturilor, iar la începutul săptămânii viitoare vor susţine două partide de verificare, la Sfântu Gheorghe, în compania echipei antrenate de Cornel Oţelea, CSM Bucureşti. În perioada 7-8 august, CSM Rom Cri va disputa două meciuri în compania formaţiei HC Odorhei, iar în zilele de 14 şi 15 august, la Braşov, va avea loc un turneu de verificare la care vor mai participa Dinamo, Ştiinţa Bacău şi Bucovina Suceava. Pe 28 şi 29 august, braşovenii se vor mai testa în cadrul unui turneu de verificare ce va avea loc la Bacău.

În altă ordine de idei, formaţia braşoveană a înaintat o cerere la Federaţia Română de Handbal pentru a susţine partidele din Liga Naţională sâmbăta, de la orele 18.00, urmând să primească un răspuns până la data de 15 august.

Altfel, în pauza competiţională, la Braşov au venit opt jucători tineri, de mare perspectivă, majoritatea promovaţi de la echipa de juniori I a clubului. "Ne-am completat lotul şi în proporţie de 99 % nu vom mai realiza niciun transfer. Am acoperit posturile deficitare şi avem o echipă tânără, de mare perspectivă, pe care ne vom baza în sezonul viitor. Obiectivul este menţinerea pe prima scenă a handbalului românesc. Cu toate acestea, vom ataca o poziţie superioară în clasament", a precizat Bogdan Munteanu, patronul grupării de la poalele Tâmpei.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite