Braşov: Victorie pentru CS Rulmentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Victorie pentru CS Rulmentul
Braşov: Victorie pentru CS Rulmentul

După o pregătire intensă de două săptămâni, echipa de handbal feminin CS Rulmentul Braşov a susţinut astăzi, în Sala Sporturilor, prima partidă de verificare a verii, contra echipei Oţelul Galaţi.

Chiar dacă în pauza de vară le-au pierdut pe cele mai importante jucătoare din lot, „rulmentistele” s-au mişcat bine, au arătat poftă de joc şi au învins pe HC Oţelul Galaţi, scor 30-26.

Antrenorul braşovencelor, Herbert Muller, a folosit următoarele jucătoare: Ionica Munteanu, Dana Vălean, Magdalena Neagoe - portari, Gogârlă, Barcan, Şorodoc, Gâscă, Damian, Gornistu, Geapană, Vlăsceanu, Grigore, Roxana Gheorghe, Alexandrina Barbosa.

Chiar dacă nu şi-a clarificat situaţia cu echipa de la poalele Tâmpei, portugheza Alexandrina Barbosa a fost în formă maximă, fiind principala marcatoare, cu opt reuşite. În tribune a fost prezentă şi fosta jucătoare de la Baia Mare, Vârtic, care a ajuns la o înţelegere cu gruparea braşoveană.

Sunt foarte mulţumit de felul în care s-a prezentat echipa noastră. Nu mă interesează scorul, ci evoluţia fetelor. Chiar dacă formula s-a schimbat aproape în totalitate, formaţia noastră a arătat bine. Deja s-au legat unele relaţii de joc, dar mai avem mult de muncă. Avem în lot handbaliste valoroase, de perspectivă, care pot face diferenţa într-un joc”, a subliniat antrenorul „rulmentistelor”, Herbert Muller.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite