Braşov: Situaţie dramatică la CS Rulmentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Situaţie dramatică la CS Rulmentul
Braşov: Situaţie dramatică la CS Rulmentul

După ce a pierdut o echipă întreagă în vară, criza economică se acutizează la CS Rulmentul Braşov, iar formaţia de la poalele Tâmpei este în pragul colapsului.

Secretarul general al Federaţiei Române de Handbal (FRH), Mihai Marinescu, a declarat, astăzi, pentru Mediafax, că patru jucătoare de la Rulmentul Braşov au depus memorii la Federaţie pentru a deveni libere de contract. Jucătoarele la care face referire Marinescu sunt Ionica Munteanu, Aneta Barcan, Cristina Niculae şi Alina Şorodoc. Totodată, Roxana Cherăscu a plecat de la echipă, din cauza situaţiei instabile prin care trece clubul.

"Este adevărat că avem memorii depuse de la Rulmentul, un club care trece într-adevăr printr-o perioadă foarte dificilă. În cazul Alinei Şorodoc am dat deja verdictul, ea urmând să devină liberă din data de 14 octombrie, dacă nu i se vor achita restanţele pe ultimele luni. Memoriul celorlalte trei jucătoare va fi judecat săptămâna viitoare", a spus Mihai Marinescu.

Antrenorul echipei din Braşov, Herbert Muller, speră să discute cât mai curând cu patronul Teodor Florescu, pentru a cunoaşte exact situaţia jucătoarelor.

"Mi-e foarte greu să spun acum ceva, despre ce se va întâmpla, pentru că nu am mai vorbit cu patronul Teodor Florescu. Sper să purtăm o discuţie cât mai curând, pentru că situaţia este într-adevăr delicată. Sper totuşi să nu pierdem aceste jucătoare pentru că ar fi grav pentru noi. În acest moment orice handbalistă contează. Am aflat şi eu că dacă până pe 14 octombrie Alina Şorodoc nu îşi primeşte restanţele, ea devine liberă şi poate semna cu orice echipă vrea. Ar fi mare păcat, ea fiind practic inima fiecărui antrenament. Este impecabilă în pregătire şi în tot ce face. Eu încă sper că va rămâne la noi, şi că vom rămâne în aceeaşi formulă până la urmă, cu toate greutăţile pe care le avem", a mai spus Herbert Muller.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite