Braşov: CS Rulmentul a pierdut amicalul cu Oţelul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: CS Rulmentul a pierdut amicalul cu Oţelul Galaţi
Braşov: CS Rulmentul a pierdut amicalul cu Oţelul Galaţi

Gruparea de handbal feminin Rulmentul Braşov a fost învinsă de HC Oţelul Galaţi, cu 38-40 (15-16), în cea de-a doua partidă de verificare a verii.

Antrenorul braşovencelor, Herbert Muller, a rulat în această partidă tot lotul pe care l-a avut la dispoziţie. La CS Rulmentul a debutat şi Georgeta Vârtic, venită de la Baia Mare. Jucătoarea care a marcat 3 goluri nu este pusă la punct cu pregătirea fizică, având câteva kilograme în plus. La gruparea de la poalele Tâmpei s-au remarcat Alexandrina Barbosa - 8g, Gogârlă - 7g, Şorodoc - 6g şi Barcan - 4g.

Stuparicova şi Roede şi-au găsit echipe


Transferurile jucătoarelor Stuparicova şi Roede la CS Rulmentul au căzut datorită instabilităţii financiare prin care trece clubul braşovean. „Cele două sportive şi-au dorit să vină la Braşov, dar Rulmentul suferă pe plan extern la capitolul credibilitate, datorită incertitudinii financiare. Dorim să achiziţionăm două tinere handbaliste, un inter din ţară şi o jucătoare din străinătate. Oricum, mă pot declara total mulţumit de randamentul sportivelor pe care le avem în lot. Au dat dovadă de multă determinare şi profesionalism şi se pregătesc exemplar”, a precizat Herbert Muller.

Situaţia Alexandrinei Barbosa rămâne în continuare neclară. Chiar dacă şi-au primit salariile pe luna iulie, unele „rulmentiste” au de recuperat restanţe salariale de pe lunile aprilie, mai şi iunie.   

Altfel, CS Rulmentul va întâlni mâine, la Târgu Secuiesc, naţionala feminină de tineret, iar săptămâna viitoare fetele lui Herbert Muller se vor pregăti la Braşov. La turneul de verificare din Germania (16-28 august), „rulmentistele” se vor testa în compania grupărilor Leverkusen, Blomberg, Thuringen (toate din Germania), HK Podgorica (Muntenegru) şi Metz (Franţa). 

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite