Braşov: CS Rulmentul se desparte de Horvath şi Juhasz!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă şi-au declarat intenţia de a o păstra la echipă pe croata Lidija Horvath, oficialii clubului braşovean se află în imposibilitatea de a-i achita sumele restante.

Astfel, ziua de 30 iunie era ultima în care oficialii echipei de la poalele Tâmpei puteau face dovada plăţii către JUhasz şi Horvath, în caz contrar acestea urmând să fie declarate libere de contract. Dacă în cazul jucătoarei de origină maghiară, Gabriella Juhasz, lucrurile erau clare, aceasta urmând să părăsească Braşovul, situaţia părea să fie diferită în ceea ce o priveşte pe Lidija Horvath. Însă, până la primele ore ale dimineţii, oficialii braşoveni nu au trimis nicio hârtie oficială la FRH, prin care să facă dovada achitării restanţelor către sportivă, astfel că sunt şanse mari ca Horvath să fie trecută la capitolul plecări.

Horvath, spre Oltchim

Mai mult, surse demne de încredere susţin că rivala Oltchim Râmnicu Vâlcea abia aşteaptă ca Lidija Horvath să fie declarată liberă, urmând să o înregimenteze în galaxia de vedete cu care se doreşte cucerirea Ligii Campionilor. În acest context, diferenţa de valoare dintre cele mai titrate formaţii din prima ligă va fi copleşitoare în favoarea „chimistelor”. Însă, publicul braşovean trebuie să fie mulţumit dacă va mai avea parte de handbal feminin în sezonul viitor, întrucât situaţia grupării locale pare tot mai sumbră. Până în prezent, Rulmentul s-a despărţit de următoarele handbaliste: Neagu, Vizitiu, Woo Sun Hee, Barbosa, Amariei, Vintilă, Stanca şi Juhasz.

Totodată, Consiliul Local nu şi-a manifestat interesul de a finanţa formaţia braşoveană, iar aşa numitul patron al echipei, Teodor Florescu, pare că şi-a luat cu totul mâna de pe „rulmentiste”. În acest context, cu datorii mari către diverse firme, dar şi către statul român, viitorul nu sună deloc bine pentru CS Rulmentul Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite