Braşov: CS Rulmentul va pleca în cantonamentul din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: CS Rulmentul va pleca în cantonamentul din Germania
Braşov: CS Rulmentul va pleca în cantonamentul din Germania

Chiar dacă situaţia financiară a clubului este în continuare instabilă, gruparea de handbal feminin Rulmentul Braşov va pleca duminică în stagiul de pregătire din Germania.

Astfel, „rulmentistele” şi-au achiziţionat biletele de avion spre Germania, însă momentan nu există bani pentru cazare şi restul cheltuielilor. În acest sens, patronul echipei braşovene, Teodor Florescu, este aşteptat să sosească la poalele Tâmpei la finalul săptămâni, iar luni să se deplaseze în Germania pentru a rezolva această problemă.

Deocamdată avem bani doar pentru biletele de avion. Vom avea mari probleme dacă patronul Teodor Florescu nu ne va asigura sprijinul financiar necesar pentru cazare, masă şi restul cheltuielilor. Eu sunt convins că această situaţie se va rezolva în cel mai scurt timp posibil. Turneul din Germania va fi extrem de util, întrucât ne vom testa în compania unor adversari redutabili”, a subliniat tehnicianul Herbert Muller.

La turneul de verificare din Germania (16-28 august), „rulmentistele” se vor testa în compania grupărilor Leverkusen, Blomberg, Thuringen (toate din Germania), HK Podgorica (Muntenegru) şi Metz (Franţa). Din Germania, braşovencele se vor deplasa în Luxemburg, pentru un al doilea stagiu de pregătire.

Alina Bratu, aproape de Rulmentul

În altă ordine de idei, şefii grupării de la poalele Tâmpei intenţionează să mai achiziţioneze încă două jucătoare de perspectivă. Astfel, în aceste zile, sub comanda antrenorului Herbert Muller s-a pregătit un centru din Croaţia, care a evoluat în trecut şi la Tomis Constanţa. Muller nu a fost satisfăcut de randamentul sportivei şi nu intenţionează să o păstreze în lot.

În acelaşi timp, la antrenamentul din această seară al „rulmentistelor“ va participa şi extrema dreapta de 21 de ani, Alina Bratu. Tânăra este considerată o handbalistă de mare valoare, fiind comparată cu interul Cristina Neagu. Bratu a evoluat la Oltchim Râmnicu Vâlcea, de unde a fost împrumutată pentru două sezoane la HC Zalău. „Este o sportivă de mare valoare, care promite mult. Avem nevoie de ea şi sper să ajungem la o înţelegere. Ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem în acest sezon“, a conchis Muller. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite