Braşov: Soarta CS Rulmentul se va decide astăzi; Teodor Florescu este aşteptat la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Soarta CS Rulmentul se va decide astăzi; Teodor Florescu este aşteptat la Braşov
Braşov: Soarta CS Rulmentul se va decide astăzi; Teodor Florescu este aşteptat la Braşov

CS Rulmentul Braşov a ţinut piept timp de o repriză campioanei Oltchim, dar, în cele din urmă, „rulmentistele“ au cedat la Vâlcea, scor 25-31. Important este ceea ce se va întâmpla astăzi, întrucât la finalul zilei, alte patru handbaliste ar putea deveni libere de contract!

Chiar dacă sunt neplătite de luni bune şi chiar au intenţionat să nu intre pe teren la derby-ul handbalului feminin, braşovencele au evoluat cu multă determinare şi devotament, iar diferenţa de valoare a fost anulată de jucătoarele lui Herbert Muller, care au jucat din plăcere, întrucât recompensele financiare întârzie să apară.

Astfel, cu numai 10 jucătoare în lot, Roxana Cherăscu fiind prezentă la meci la rugăminţile lui Herbert Muller, handbalistele formaţiei de la poalele Tâmpei au condus cu 8-6 şi 11-8. „Rulmentistele“ au cedat fizic în mitanul secund, iar vâlcencele şi-au adjudecat o victorie preconizată, obţinută în faţa unei echipe care a demonstrat că merită să fie sprijinită financiar, pentru a-şi continua activitatea în Liga Naţională.

Rulmentul Braşov s-ar putea destrăma astăzi. Aneta Barcan, Ionica Munteanu, Alexandrina Barbosa şi Cristina Niculae vor deveni libere de contract la ora 00.00, în cazul în care patronul Teodor Florescu nu le va achita restanţele financiare. Omul de afaceri vâlcean a fost prezent la partida de ieri, iar astăzi a dat asigurări că va veni la Braşov pentru a discuta cu handbalistele.

Zi decisivă

După meciul de ieri am discutat cu Teodor Florescu, iar el ne-a promis, din nou, că va achita restanţele financiare către jucătoare. Ne-a dat asigurări că va sosi astăzi, în jurul amiezii, la Braşov, pentru a negocia cu sportivele. Este foarte important să se facă ceva şi nu mai avem timp pentru amânări. Situaţia trebuie rezolvată astăzi, întrucât în caz contrar riscăm să le pierdem pe cele patru sportive şi ne vom afla în imposibilitatea de a ne continua activitatea“, a subliniat antrenorul formaţiei de la poalele Tâmpei, Herbert Muller.

Totodată, deşi a devenit liberă de contract, Alina Şorodoc nu a semnat niciun angajament cu vreo echipă, dorindu-şi să revină la Rulmentul. „Vorbesc zilnic cu Alina la telefon, iar ea aşteaptă să se rezolve problemele financiare. Sufletul ei a rămas la Braşov şi vrea să continue la Rulmentul“, a completat Muller.

Vă vom ţine la curent cu situaţia de la CS Rulmentul pe

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite