Braşov: CS Rulmentul, umilită de Byasen în Liga Campionilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: CS Rulmentul, umilită de Byasen în Liga Campionilor!
Braşov: CS Rulmentul, umilită de Byasen în Liga Campionilor!

În ultima partidă a turneului preliminar de calificare în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin, vicecampioana României, Rulmentul Braşov, a fost zdrobită de echipa norvegiană Byasen Trondheim, cu 23-41 (12-19).

"Rulmentistele" au început bine meciul şi au condus cu 2-0 şi 3-1, iar echilibrul a fost păstrat pe tabelă până în minutul 20, când scorul era de doar 12-10 pentru Byasen. Pe finalul primei părţi a confruntării, fetele lui Herbert Muller au căzut inexplicabil, iar scandinavele s-au distanţat decisiv pe tabelă, 16-10 (min. 25).

Repriza secundă a fost o joacă de-a şoarecele şi pisica, iar Byasen a demonstrat că este cea mai bună echipă a grupei, luând un avantaj de şapte lungimi (22-15 min. 40). Tinerele handbaliste ale formaţiei de la poalele Tâmpei nu au făcut faţă forţei ofensive a scandinavelor şi le-au permis adversarelor să se distanţeze la 11 lungimi, cu 12 minute înainte de final (29-18). Scorul a luat proporţii umilitoare până la final, iar Byasen a obţinut o calificare en-fanfare în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin, acolo unde este calificată direct campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Cu două puncte în cont, Rulmentul Braşov a terminat pe treapta a treia a Grupei 1 preliminare, fiind devansată de Byasen (locul 1, 6 puncte) şi echipa gazdă, SPR Lublin (4 puncte). Vicecampioana României va continua aventura europeană, urmând să evolueze în turul III al Cupei EHF. Braşovencele vor pleca mâine dimineaţă din Polonia, cu autocarul, şi sunt aşteptate să ajungă în ţară la primele ore ale dimineţii de marţi. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite