Braşov: Pact cu duşmanul - CS Rulmentul, satelitul Oltchimului?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, va colabora cu rivala Rulmentul, din sezonul următor o serie de handbaliste tinere urmând să fie cedate sub formă de împrumut la formaţia braşoveană.

Vom colabora cu cei de la Rulmentul. Am discutat cu Remus Cojocaru (n.r. - preşedintele clubului Rulmentul) şi ne-a spus că vor forma o echipă tânără, fără prea multe vedete, pentru campionatul viitor. Astfel am stabilit ca o serie de handbaliste tinere de la Oltchim să meargă la Braşov sub formă de împrumut. Pe mine mă bucură vestea că Rulmentul va continua în Liga Naţională şi că va face o echipă tânără”, a declarat pentru Mediafax preşedintele grupării din Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu.

Fără rival în Ligă


 Acesta a menţionat totuşi că regretă faptul că Rulmentul Braşov nu va mai reprezenta un adversar redutabil pentru Oltchim în sezonul următor. „Pentru noi nu este bine. În campionatele trecute măcar am aşteptat meciurile contra Rulmentului. Ne-am pregătit pentru aceste partide pentru că erau decisive pentru câştigarea titlului naţional. De acum în colo există riscul plafonării. Va trebui să găsim soluţii, poate participarea la turnee internaţionale puternice, vom vedea”, a explicat Gavrilescu.

Buget de austeritate

De partea cealaltă, preşedintele CS Rulmentul, Remus Cojocaru, a comentat: „Nu vom deveni satelitul Oltchimului, însă vom colabora în sezonul viitor. Avem nevoie de jucătoare tinere, fără pretenţii financiare exagerate, care să fie dispuse să evolueze în condiţiile unui buget de austeritate. Date fiind problemele actuale, nu ne putem permite în momentul de faţă să apelăm la handbaliste scumpe. Vrem să ne menţinem în top, dar cu siguranţă nu vom avea prea multe şanse la campionat. Ne vom concentra pe o prezenţă cât mai bună în cupele europene”.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite