Braşov: Mandache a semnat cu CS Otopeni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtat insistent de CS Otopeni şi Asesoft Ploieşti, fundaşul echipei CSU Cuadripol Braşov, Andrei Mandache, a ajuns la o înţelegere cu gruparea ilfoveană, semnând un contract pe două sezoane.

Astfel, după numai un an petrecut la poalele Tâmpei, Andrei Mandache (22 ani) s-a transferat la CS Otopeni, formaţie care a produs înfrângeri pe linie braşovenilor, în sezonul precedent. Evoluţiile impresionante ale lui Mandache au atras şi atenţia campioanei Asesoft Ploieşti, însă ilfovenii au venit cu o ofertă concretă, de nerefuzat. Baschetbalistul va încasa de la bucureşteni un salariu semnificativ mărit în comparaţie cu banii pe care îi lua de la CSU, iar contul clubului de la poalele Tâmpei va fi rotunjit cu prilejul acestei mutări.

Transfer avantajos

"Oferta celor de la CS Otopeni era practic de nerefuzat. În plus, Andrei era deja cu gândul doar la acest transfer, ţinând cont că va câştiga mai mulţi bani. În acest context nu mai avea niciun rost să-l mai ţinem la Braşov. Este o pierdere semnificativă pentru echipă, dar există şi momente în care trebuie să ne despărţim de anumiţi jucători. Andrei avea stipulată în contract o clauză prin care era liber să plece la orice grupare care venea cu o ofertă concretă, avantajoasă atât pentru el, cât şi pentru club. Vom încerca să suplinim lipsa lui prin achiziţionarea altui sportiv. Cred că Andrei Căpuşan este o variantă", a menţionat preşedintele CSU Cuadripol Braşov, Gabi Calancea.

Transferul a fost confirmat şi de directorul general al celor de la CS Otopeni, Mugur Porumbacu. "Mandache a semnat pe doi ani de zile cu CS Otopeni. Probabil că s-a gândit că este mai bine la noi. Toţi jucătorii care au venit la noi ne-au spus că vor să lucreze cu antrenorul nostru", a declarat Porumbacu la Telesport.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite