Braşov: Lidija Horvath a părăsit pe CS Rulmentul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Croata Lidija Horvath a fost declarată liberă de contract de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne şi a părăsit formaţia  După Neagu, Vizitiu, Juhasz şi Woo Sun Hee, Horvath este cea de-a patra handbalistă care părăseşte gruparea braşoveană din cauza problemelor financiare.

Handbalista croată Lidija Horvath a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane cu gruparea Buducnost Podgorica (Muntenegru), după un an petrecut la vicecampioana României, Rulmentul Braşov.

Lidija Horvath (27 de ani, 1.83 metri, inter dreapta) a mai evoluat la Kras Zagreb, Lokomotiv Zagreb şi Podravka Koprivnica, înaintea sosirii la Rulmentul Braşov. Cu formaţia ardeleană, handbalista mai avea contract, însă şi-a depus memoriu pentru a deveni liberă, în urma restanţelor salariale pe care le are clubul faţă de ea.

Horvath a semnat un contract pe două sezoane cu fosta adversară a Oltchimului din Liga Campionilor, potrivit anunţului clubului muntenegrean.

Plecarea Lidijei Horvath este o pierdere mare, dar nu poţi ţine jucătoarele la o echipă fără să le plăteşti. Din păcate, situaţia este gravă şi riscăm să pierdem şi alte handbaliste”, a precizat tehnicianul „rulmentistelor”, Herbert Muller.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite