Braşov: Cantonament anulat pentru CS Rulmentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Cantonament anulat pentru CS Rulmentul
Braşov: Cantonament anulat pentru CS Rulmentul

Problemele financiare dar şi subţirimea lotului au dus la o situaţie fără precedent la clubul de handbal feminin Rulmentul Braşov.

Astfel, deşi la începutul săptămânii viitoare aveau programat un cantonament la Băile Felix, "rulmentistele" au renunţat la această perioadă de pregătire, urmând să se antreneze în continuare în Sala Sporturilor "D.P. Colibaşi". Practic, tehnicianul braşovencelor, Herbert Muller, se poate baza în prezent numai pe zece sportive: Daniela Molfea, Cosmina Damian, Roxana Cherăscu, Aneta Barcan, Cristina Niculae, Simona Gogârlă, Nicoleta Gâscă, Alina Şorodoc, Ionica Munteanu, şi Daniela Vălean. Cele cinci tinere handbaliste transferate de la Centrul de Excelenţă din Râmnicu Vâlcea nu se ridică la valoarea aşteptată.

Chiar dacă patronul echipei, Teodor Florescu, a fost prezent la începutul săptămânii la Braşov, situaţia formaţiei braşovene nu s-a schimbat cu nimic. Omul de afaceri vâlcean nu pare dispus să mai investească la CS Rulmentul, iar în acest sens sunt şanse mari ca "rulmentistele" să debuteze în noul sezon în formula actuală. Deşi Carmen Amariei şi Lidija Horvath par tentate să continue la Rulmentul, chiar şi în contextul unui salariu diminuat, Florescu nu dă niciun semn prin care să demonstreze că şi le doreşte pe cele două jucătoare la Braşov.

Momente dificile

Cel mai afectat de situaţia creată este chiar antrenorul Herbert Muller: "Cu lotul pe care îl avem în momentul de faţă nu mai are rost să mergem în niciun cantonament. Le-am văzut la antrenamente pe jucătoarele achiziţionate de la Râmnicu Vâlcea. Sunt tinere, de perspectivă, dar avem foarte mult de lucrat cu ele. În condiţiile actuale, nu ştiu dacă vom mai merge la turneul de pregătire din Germania. Dacă lotul se menţine acelaşi, ne va fi extrem de greu să ne clasăm pe unul dintre primele locuri în campionat".

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite