Braşov: 100 de jandarmi la meciul FC Braşov - CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: 100 de jandarmi la meciul FC Braşov - CFR
Braşov: 100 de jandarmi la meciul FC Braşov - CFR

Peste o sută de jandarmi vor asigura, duminică, măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi FC Braşov, în imediata apropiere a Stadionului "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Biroul de Presă al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine clubului CFR Cluj, care a încheiat în acest sens un contract de prestări servicii cu o firmă de pază.

"Spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torţe, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot duce la producerea actelor de violenţă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică", se arată în comunicat.

De asemenea, spectatorilor le este interzis să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Meciul de fotbal dintre echipele CFR Cluj şi FC Braşov va avea loc duminică, de la ora 18.00, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite