Braşov: Directori CFR, reţinuţi pentru delapidare (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Directori CFR, reţinuţi pentru delapidare (UPDATE)
Braşov: Directori CFR, reţinuţi pentru delapidare (UPDATE)

Patru braşoveni printre care şi un angajat cu funcţie de conducere din cadrul CFR Braşov, au primit mandate de arestare pentru 15 zile. Un alt braşovean este cercetat în libertate.

În perioada 2002 – 2006 şeful Serviciului de Achiziţii Publice din cadrul Regionalei CFR Braşov şi-a exercitat în mod defectuos atribuţiile de serviciu în cadrul procedurilor de achiziţie publică, spun anchetatorii. În fapt, se pare că braşoveanul a delapidat o parte din banii destinaţi achiziţiilor şi a favorizat câştigarea unor licitaţiile publice de către cunoştinţe, alături de care este acum cercetat. Cu banii astfel obţinuţi, cu toţii au reuşit să îşi construiască vile de toată frumuseţea.

„Şeful Serviciului de Achiziţii Publice este acuzat de iniţiere şi aderare la un grup infracţional, de abuz în serviciu şi complicitate, iniţiere şi aderare la un grup infracţional. Mâine va avea loc recursul celor patru care au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile”, a declarat Alexandru Codreanu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.


Anchetatorii nu au dezvăluit deocamdata suma la care ajunge prejudiciul.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite