Braşov: CAMPANIE: Sindicatele condamnă politica CET

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: CAMPANIE: Sindicatele condamnă politica CET
Braşov: CAMPANIE: Sindicatele condamnă politica CET

Sindicaliştii consideră nejustificate preţurile cerute de furnizor şi cred că autorităţile locale ar trebui să ia măsuri pentru reducerea taxelor de debranşare. Mulţi cred că sunt aşa mari pentru a-i ţine pe oameni captivi în sistem. Votează sondajul şi spune-ţi părerea despre soluţia termoficării oraşului.

Chiar dacă furnizorul de energie termică se află într-un mare impas, neavând posibilitatea să reia furnizarea apei calde pentru cei care şi-au plătit datoriile, conducerea CET nu se gândeşte sub nicio formă să le acorde sprijin celor care vor să  se debranşeze.
Printre cei care condamnă taxele se numără şi reprezentanţii marilor confederaţii sindicale din Braşov. „În condiţiile în care nu poate acorda serviciile pentru care a fost creat la preţuri accesibile pentru populaţie, nu este normal să perceapă taxe aşa de mari”, ne-a declarat Fănică Gabor, liderul CNS Cartel Alfa. Acesta susţine că mai ales din cauza faptului că furnizorul se află într-un mare impas financiar, iar continuarea activităţii sale este incertă, taxele de debranşare ar trebui reduse.

„Autorităţile să ia atitudine”

Şi Gheorghe Manea, liderul CNSLR Frăţia, este de aceeaşi părere şi crede că autorităţile locale ar trebui să ia măsuri. „Este hoţie pe faţă şi nu pot spune decât că este o chestiune de nesimţire a conducerii CET, care face ce vrea de când ne ştim. Într-o societate normală, Consiliul Local ar trebui să reacţioneze la această problemă”, a punctat Manea.
El a apreciat că preţurile reale pentru operaţiunea de tăiere a caloriferelor şi racordurilor de apă caldă sunt cu mult sub cele percepute de CET şi crede că furnizorul a impus taxele doar pentru a-şi ţine consumatorii captivi în sistem. „Suntem în continuare trataţi ca nişte slugi”, a conchis Manea.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite