Busta Rhymes deschide Bamboo la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Busta Rhymes, alias Trevor Smith Jr. va veni la Braşov
Busta Rhymes, alias Trevor Smith Jr. va veni la Braşov

Hip hop de cinci stele la Bamboo Braşov! Clubul îşi deschide porţile în incinta Tâmpa Garden, în data de 2 decembrie. Pe 9 decembrie, în noua locaţie va concerta Busta Rhymes

Pentru amenajarea clubului, Cătălin Botezatu a achiziţionat un spaţiu de aproape 400 mp în complexul rezidenţial din Valea Cetăţii, pentru care a plătit circa 280.000 de euro. Busta Rhymes, alias Trevor Smith Jr. (născut în 20 mai 1972), este un muzician hip-hop şi actor american de origine jamaicană.

Cariera muzicală a lui Busta Rhymes a început ca membru al trupei hip-hop Leaders of the New School. Trupa a înregistrat două albume „A Future Without a Past", în 1989 şi „The Inner Mind's Eye", în 1991. Apoi, Busta Rhymes şi-a început cariera solo.

Şi cum Revelionul nu este departe, hotelierii caută artişti de renume care să le distreze clienţii în nopatea dintre ani. La Hotelul Aurelius- Împăratul Romanilor din Poiana Braşov vor concerta de revelion Ricky Dandel şi Marcel Pavel.

Cei care doresc un pachet turistic pentru sărbători pot trimite un e-mail la adresa: poianabrasov@imparatulromanilor.ro. Cei care se înscriu până la sfârşitul acestei luni vor beneficia de o reducere de 5%.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite