„Burlacul“ Edward, cu pipiţele în Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Burlacul“, în Poiana Braşov
„Burlacul“, în Poiana Braşov

După ce le-a plimbat pe tărâmuri care de care mai exotice şi mai fascinante acum, când marea finală stă să înceapă, Burlacul a decis să le testeze simţul practic al fetelor. Astfel, Cătălin Botezatu le-a invitat la o veritabilă stână din Braşov, în timp ce Edward îi oferea Ramonei o plimbare romantică într-o superbă caleaşcă trasă de şase armăsari.

În timp ce Edward îi pregătea o surpriză Ramonei, o plimbare cu caleaşca, chiar pe sufletul ei după cum declara înflăcărat Burlacul, Cătălin a decis să îl ajute pe Edward să descopere şi simţul practic al frumoaselor sale pretendente.
Astfel, Bote le-a pregătit fetelor un program artistic la stâna turistică din Poiana Braşov. Urdă, telemea, niscaiva slăninuţă şi toate udate cu un strop de tuică naturală au fost de-ajuns pentru ca fetele să uite brusc de siluetă.

Într-o şubă veritabilă de cioban, din blană de oaie, Cătălin le pofteşte pe tinerele domnişoare să îşi arate calităţile: fiecare va trebui să o mulgă pe Floarea. Cezara e de-a dreptul oripilată. Până şi vaca fuge de ea. Moldoveanca spune că nu a mai văzut niciodată o vacă...de aproape, notează Libertatea.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite