Bunuri în valoare de 390.000 lei, confiscate de Vama Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mărfurile au fost confiscate de Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Braşov, prin Compartimentul Informare  Publică  în urma unor acţiuni de verificare şi control efectuate pe parcursul lunii octombrie.

Pe tot pe parcursul lunii octombrie au fost confiscate de la persoane fizice bunuri în valoare totală de 334.840  lei, iar de la persoane juridice bunuri în valoare totală de 55.122 lei. Bunurile fie nu au fost declarate autorităţii vamale în scopul sustragerii de la vămuire, fie au făcut obiectul unor încălcări ale legislaţiei privind  produsele accizabile.

În total s-a încheiat un număr de 28 procese verbale de control ulterior, în urma cărora s-a constatat suma de 445.905 lei (reprezentând drepturi vamale suplimentare şi accesoriile aferente).

În acelaşi timp, inspectorii din cadrul DRAOV Braşov-Biroul Echipe Mobile au aplicat amenzi contravenţionale în cuantum total de 96.200 lei, în urma constatării şi sancţionării unor încălcări ale legislaţiei vamale şi ale celei privind produsele accizabile.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite