Consilierii locali au rectificat bugetul Municipiului Braşov pe anul 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali s-au întrunit astăzi, într-o şedinţă de urgenţă,  pentru a aproba rectificarea bugetului Municipiului Braşov pe anul în curs. Practic, la partea de venituri a bugetului local al Municipiului Braşov, consilierii locali au aprobat suma de 524.487 mii lei şi aceeaşi sumă pentru partea de cheltuileli.

Proiectul de hotărâre aprobat astăzi arată că bugetul veniturilor şi cheltuielilor evidenţiate în afara bugetului local este de 21.382 mii lei la partea de venituri şi de 32.100 mii lei la partea de cheltuieli. De asemenea, consilierii au aprobat bugetul împrumuturilor externe şi interne în valoare de 16.710 mii lei, la partea de cheltuieli.

La partea de venituri, de exemplu, pentru finanţarea Programului de dezvoltare a infrastructurii şi a bazelor sportive din spaţiul rural pe anul 2010 bugetul s-a majorat cu suma de 730 mii lei, banii aceştia fiind necesari obiectivului de investiţii „Canalizare în cartierul Stupini din municipiul Braşov".

Pe de altă parte, la partea de cheltuieli, autorităţilor publice li s-a majorat bugetul cu 40 mii lei pentru acoperirea cheltuielilor cu onorariile avocaţilor luându-se în calcul volumul mare de dosare înaintate spre instanţă, în ceea ce priveşte învăţământul, cheltuielile s-au diminuat cu 634 mii lei, în domeniul asigurărilor şi asistenţei socială s-a aprobat majorarea cu 550 mii lei a sumei alocate pentru cheltuieli de capital, bani destinaţi pentru reparaţii capitale la acoperişul Căminului pentru Persoane Vârstnice Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite