Braşov: Herbert Muller: „Horvath nu a semnat cu Buducnost”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi ieri au apărut informaţii conform cărora, declarată liberă de contract, croata din lotul echipei CS Rulmentul, Lidija Horvath, ar fi ajuns la o înţelegere cu clubul muntenegrean Buducnost Podgorica, tehnicianul „rulmentistelor”, Herbert Muller, a infirmat transferul.

Deşi ieri nu ştia nimic despre această mutare, Muller a discutat între timp cu handbalistele care şi-au depus memorii pentru a deveni libere de contract. „Am discutat atât cu Horvath, dar şi cu Amariei sau Barbosa. Ele nu au semnat cu nicio grupare. Încă sunt sportivele clubului nostru şi sunt semne că vor fi plătite în timp util pentru a fi păstrate la Braşov. Horvath vrea să-şi primească banii şi va mai aştepta până luni. Preşedintele Remus Cojocaru a ţinut permanent legătura cu patronul Teodor Florescu, iar acesta va face tot posibilul să le ţină pe sportive la Rulmentul”, a precizat tehnicianul Herbert Muller, care va reveni de la pregătirea naţionalei Austriei la începutul lunii iulie.

Jucătoare de perspectivă


Acelaşi antrenor a vorbit şi despre strategia de viitor a echipei pe care o pregăteşte: „Am achiziţionat două jucătoare tinere, de perspectivă, în urma licitaţiei Centrului de Excelenţă şi vom continua pe acest drum. Noi am mai vrut să transferăm căpitanul naţionalei de juniori, dar ea a ales să lucreze cu antrenoarea de la Dunărea Brăila. Dacă asta se doreşte, trebuie să clădim o echipă de fete tinere, dar trebuie să ştim exact drumul nostru. Important este să nu le pierdem pe jucătoarele din lot”.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite