Braşovul va găzdui prima Convenţie Internaţională „Kangoo Jumps“ din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenori renumiţi şi promotori ai acestui sport din toată lumea se vor reuni, sâmbătă, 30 aprilie, la Alpin Resort & Spa de cinci stele din Poiana Braşov.

Iubitorii celei mai noi forme de aerobic au motive de bucurie.La sfârşitul lunii aprilie sunt invitaţi la Braşov, unde pot lua parte la diverse programe de Kangoo Power, Kangoo Kick, Kango TTR, Dance aerobic, Zumba, Capoeira aerobic şi Tae-Bo, prezentate de antrenori renumiţi şi promotori ai acestui sport din Spania, Marea Britanie, Ungaria şi România. Printre aceştia se numără Merce Sebastia (Spania), Jason Mellars (Marea Britanie), Taraba Sifter Timea - „Sifi" (Ungaria) şi Richmond Bachia (Bucureşti).

Kangoo Jumps, cea mai modernă tehnică de aerobic din lume, se practică, din ce în ce mai mult, şi în România. Aşadar, organizatorii convenţiei estimează că la această primă ediţie vor participa peste 1 000 de persoane dornice să se mişte şi să trăiască într-un ritm alert, dar sănătos. Promotorul care a adus acest sport in Romania este Kinga Sebestyen - Prezenter international Kangoo Jumps.

Pe lângă programele speciale de aerobic, participanţii vor putea asista la o prezentare de modă a colecţiei K&K şi vor avea parte de multre alte surprize. Invitatul de onoare al evenimentului este Denis Naville, cel care a patentat ghetele Kangoo Jumps şi tot ce este legat de acest sport.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite