Braşovul va deveni lider economic regional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coordonatorul Polului de Creştere Braşov, consilierul judeţean Mihail Veştea, a declarat că instituţia a reuşit să atragă pentru redresarea economică a Braşovului peste 74 de milioane de euro.

În acest fel se poate determina o reală creştere economică dacă se vor implementa cele 34 de proiecte majore pe care le are în plan. Dintre acestea, foarte important este Centrul de afaceri, inovare şi expoziţional, care se estimează că „va aduce numeroase beneficii Zonei Metropolitane, judeţului, Regiunii «7 Centru» şi chiar Bucureştiului, din perspectiva poziţionării obiectivului".

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, Nicolae Ţucunel, a afirmat că, de la nivelul instituţiei pe care o conduce, va sprijini orice demers legat de acest proiect de investiţii, iar rectorul Universităţii „Transilvania", Ion Vişa, citat de Radio Mureş, a precizat că va exista un campus universitar european chiar lângă acest centru de afaceri şi va putea fi exploatat potenţialul studenţilor de la management, finanţe şi din alte domenii care au tangenţă cu acest segment.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite