Braşov: Braşovul a devenit oraşul împuşcăturilor. Un barman a tras cu pistolul într-un client în această dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Braşovul a devenit oraşul împuşcăturilor. Un barman a tras cu pistolul într-un client în această dimineaţă
Braşov: Braşovul a devenit oraşul împuşcăturilor. Un barman a tras cu pistolul într-un client în această dimineaţă

Un tânăr de 29 de ani a fost împuşcat chiar de barmanul căruia a refuzat să îi achite nota, deşi a petrecut până în zori în acel local, cu una dintre fete. Incidentul a avut loc pe strada Bujorului, la „Foxxxy Lady Night Club”.



Incidentul a avut loc în jurul orei 5.0 dimineaţa. După ce a petrecut ore bune în barul de streaptease, Florin Rusu, de 29 de ani, ar fi vrut să îşi facă de cap cu una dintre dansatoare. Pentru că a fost refuzat, braşoveanul s-a hotărât să nici nu achite nota de plată. A avut atunci de-a face cu barmanul, Constantin Norocel, de 26 de ani. Au ieşit în faţa barului unde conflictul a degenerat şi s-a ajuns la îmbrânceli şi înjurături. După numai câteva minute, barmanul a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a tras de 3 ori. 2 gloanţe l-au nimerit pe client în abdomen şi în genunchi.

Rănit uşor

La faţa locului a ajuns imediat un echipaj SMURD, chemat de câţiva martori care au asistat îngroziţi la întreaga scenă. Medicii l-au transportat pe tânăr la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, unde i-au acordat îngrijiri medicale. „Pacientul a ajuns la noi conştient, stabil hemodinamic, cu 2 leziuni. Una în torace şi cealaltă la genunchi. Rănile au fost superficiale şi nu a necesitat internarea”, a declarat dr. Gabriela Drăghici, medic la UPU. Florin Rusu a ajuns şi el la Secţia 5 de Poliţie, alături de agresorul său, pentru audieri. „Barmanul deţinea în mod legal acel pistol, cu gloanţe de cauciuc. Conflictul a fost unul spontan între cei doi”, a declarat şi comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Braşov.

Braşovul, oraşul împuşcăturilor

Dacă, până în urmă cu 6 luni, Braşovul putea fi considerat un oraş chiar liniştit, nu acelaşi lucru se mai poate afirma acum. În numai jumătate de an au avut loc cinci evenimente finalizate cu folosirea armelor, unul dintre ele sfârşindu-se tragic.

Primul şi cel mai grav, a fost jaful armat de la Casa de Schimb Valutar, din februarie. Atunci, un bărbat rămas încă neidentificat, a încercat să fure încasările de peste zi, a împuşcat mortal doi oameni, iar un al treilea a rămas fără un ochi după ce a fost împuşcat în cap.

În urmă cu o lună, la Râşnov, un tânăr de 26 de ani a fost împuşcat în picior după ce s-a certat cu un alt client al barului în care se afla. Acela a împrumutat pistolul unui angajat al Ocolului Silvic şi a tras fără să stea pe gânduri

După numai două săptămâni, la una dintre sucursalele BRD, un braşovean identificat, dar neprins încă de oamenii legii, a intrat în sediu şi a tras un foc de armă. S-a speriat însă la pornirea alarmei şi s-a făcut nevăzut.

Joia trecută, focurile de armă s-au mutat în centrul Braşovului. În timpul unui flagrant organizat de Biroul de Combatere a Crimei Organizate Braşov, traficanţii au fugit şi oamenii legii au tras două focuri de armă înspre maşina în care se aflau aceştia. Nu au reuşit să îi oprească. Unul dintre ei a fost prins la mai puţin de două ore, iar cel de-al doilea s-a predat ieri după-amiază.


Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite