Braşovul, împânzit de gunoaie FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cititorii Adevărul de Seară au trimis pe adresa redacţiei mai multe sesizări prinvind vandalizarea rampelor de gunoi din cartiere de către cetăţenii de etnie romă.

VEDEŢI AICI MAI MULTE IMAGINI!

Fotoreporterii Adevărul de Seară au surprins imagini flagrante la un depozit de gunoi din vecinătatea Colegiului  de Ştiinţe Naturale „Grigore Antipa". Mai mulţi cetăţeni de etnie romă răscoleau cu nonşalanţă într-un sac plin cu ţoale aruncate la gunoi.

În acest fel, focarul de infecţie se extinde mult în afara platformelor de gunoi. De altfel, situaţia se repetă în majoritatea cartierelor, unde ţarcurile sunt în fiecare zi „jefuite" de romii care reuşesc să spargă uşile ţarcurilor şi să le lase larg deschise.  

Mai mult, zăpada care s-a topit a scos la iveală mizeria din mai toate cartierele Braşovului. De pildă, dealul de pe strada Molidului, din cartierul Răcădău este plin de gunoaie. La fel şi în zona Zepilor, dar şi în cartierul Gemenii.

Persoanele fizice care sunt surprinse aruncând gunoaie pe domeniul public riscă amenzi între 200 şi 500 de lei, iar firmele, între 500 şi 1000 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite