Braşovul, capitala frumuseţii pentru două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miss Universe 2010, braşoveanca Oana Paveluc, îşi caută succesoarea chiar în oraşul de la Poalele Tâmpei.

Braşovencele care visează să primească titlul de Miss Universe sunt aşteptate astăzi şi mâine la castingul organizat de Caravana „Miss Universe poţi fi chiar tu!". Preselecţiile au loc la Eliana Mall, între orele 12,00 şi 18,00. Din juriu vor face parte mai multe personalităţi din lumea modei, dar şi frumoasa Oana Paveluc, deţinătoarea titlului de Miss Universe 2010.

Pentru a avea şanse de reuşită, braşovecele trebuie să aibă o bună stare a sănătăţii, să fie inteligente, morale, frumoase şi aibă condiţie fizică, un stil personal bine definit şi să aibă tărie de caracter în condiţii de stres.

 „Am aşteptat cu mare nerăbdare preselecţiile de la Braşov. Acum, după aproape un an, voi rememora emoţiile competiţiei, dar de data aceasta, de cealaltă parte a baricadei, în calitate de membru al juriului. Mi-ar plăcea să pot oferi coroana unei alte braşovence, dar asta depinde doar de cît de bine se vor prezenta concurentele, la casting.", spune Oana Paveluc, Miss Universe România 2010, citată de www.monitorulexpres.ro

Anul trecut, pe podium, alături de Oana Paveluc, au mai urcat Andrada Fliundra-Miss Popularitate, şiAnda Mocanu- Premiul II, Miss Fotogenie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite