Braşovenii sunt invitaţi să participe la expoziţia „Oraşul Memorabil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. arhivă
Foto. arhivă

A treia ediţie a proiectul "Oraşul Memorabil" va avea loc în luna noiembrie a acestui an, la Braşov. Evenimentul reprezintă o expoziţie cu imagini vechi şi noi ale Braşovului, a căror sursă de provenienţă o reprezintă albumele locuitorilor.

Evenimentul este organizat de Ordinul Arhitecţilor din România - filiala Braşov-Covasna-Harghita.

Fotografiile şi cărţile poştale care vor alcătui noua colecţie a expoziţiei vor fi strânse până pe 15 septembrie.

Potrivit organizatorilor, condiţiile de participare sunt simple: imaginile trebuie să fi fost realizate în Braşov anterior anului 2012. Nu doar imaginile vechi sunt relevante; şi cele mai noi pot fi interesante în măsura în care au ceva de spus despre oraş. Dacă în fotografie apar şi persoane (cei care le trimit, rude sau prieteni), imaginile vor fi şi mai potrivite, pentru că redau şi atmosfera momentului surprins. Informaţiile alăturate fotografiilor sunt binevenite.

Imaginile se pot aduce la sediul Ordinul Arhitecţilor din România - filiala Braşov-Covasna-Harhita, de pe strada Şirul Beethoven, nr.2 (lângă Poarta Schei) sau se pot trimite scanate pe e-mail, pe adresa orasulmemorabil@gmail.com  până la data de 15 septembrie 2012.

Imaginile vor fi selectate pentru expoziţie şi, în paralel, vor fi prezentate pe site-ul proiectului. Toate imaginile aduse vor fi restituite după copiere, iar în expoziţie vor fi prezentate copii ale originalelor, reproduse la o calitate fidelă.

Expoziţia se va desfăşura în Braşov, în aer liber.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite