Braşovenii s-au înghesuit la Târgul de Cariere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovenii au venit în număr mare la Târgul de Cariere. Foto: Bogdan Crăciun.
Braşovenii au venit în număr mare la Târgul de Cariere. Foto: Bogdan Crăciun.

Evenimentul se desfăşoară la Internaţional Trade Center şi mai este deschis şi mâine între 10.00 şi 18.00. Şomerii şi absolvenţii s-au grăbit să-şi depună CV-urile la  târgul care oferă  1.500 de locuri de muncă în diverse domenii.

45 de companii din Braşov şi-au întins standurile la ITC în căutare de personal calificat. Cele mai multe joburi oferite de angajatori braşovenilor sunt din domeniul vânzărilor, dar şi al ingineriei.

Majoritatea celor 1.500 de locuri de muncă sunt în Braşov, dar sunt şi oferte cu relocare, în Bucureşti, Cluj şi în străinătate. Cele mai bine reprezentate domenii sunt cel financiar, IT-ul, dar şi domeniul producţie, tehnică, şi retail. Mai este şi domeniul centrelor de servicii, care caută, în general, vorbitori de limbi străine", a spus Ştefan Teişanu, organizatorul Târgului de Cariere.

Mai mult, organizatorii au oferit şi seminarii gratuite de planicare a carierei, legislaţia muncii şi antreprenoriat pentru şomerii braşoveni. Târgul de Cariere este deschis şi mâine, între orele 10-18.00 şi va reveni la Braşov în primăvară.

Evenimentul este un proiect cofinanţat din fonduri europene în valoare de aproape un milion de euro.

„Am terminat Facultatea de Automatică şi îmi caut ceva în domeniu. Am găsit câteva job-uri, dar sunt deschis la mai multe oferte“, Mihai Hubaloi, 23 de ani, masterand

image

„Îmi caut de mult timp de muncă. Sunt strungar frezor, dar aş vrea să lucrez oriunde, chiar şi agent de pază“, Florin Petrescu, 52 de ani, strungar

Florin petrescu

„Am venit la Başov pentru că ştim că sunt destui ingineri cu profilul pe care îl căutăm noi şi care ar fi dispuşi să se relocheze“, Elena leu, 31 de ani, reprezentant firmă.

Elena Leu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite