Braşovenii pot testa gheaţa noului Patinoar Olimpic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mâine puteţi patina pe noul Patinoar Olimpic din Tractorul
Mâine puteţi patina pe noul Patinoar Olimpic din Tractorul

În weekend, baza sportivă de cinci stele din Parcul Tractorul va fi deschisă pentru prima dată publicului. Doritorii vor avea posibilitatea să patineze doar sâmbătă seara, arena urmând să fie deschisă timp de o oră şi jumătate.

Dacă joi a avut loc deschiderea oficială a Patinoarului Olimpic din Parcul Tractorul, baza sportivă va putea fi utilizată, în premieră, pentru agrement, în prima zi a week-end-ului. Astfel, organizatorii vor deschide porţile pentru amatorii patinajului sâmbătă, de la ora 18.30. Timp de o oră şi jumătate, atât cât durează o serie, braşovenii vor putea patina în cele mai bune condiţii.

Preţurile sunt accesibile pentru orice buzunar. Adulţii vor plăti pentru 90 de minute pe gheaţă, 10 lei, în timp ce copii au reducere de 50%. Cele patru puncte de acces vor fi atent monitorizate de oamenii de ordine şi de camerele de supraveghere, existând şi un sistem special de intrare, cu bare metalice.

Pentru început, accesul publicului va fi permis doar 90 de minute, dar cu timpul se vor organiza serii zilnice de patinaj, urmând ca în weekend să fie programate câte două serii, după ora 18.00.

Suprafaţa de gheaţă are o capacitate de maxim 300 de persoane, iar cei care nu au patine le pot închiria din incinta bazei sportive. Pentru 90 de minute, preţul unei perechi de patine ajunge la 10 lei, sumă fixă atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. În acelaşi timp, patinatorii îşi pot cumpăra din incinta complexului sucuri, ceaiuri sau cafea de la standurile special amenajate.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite