Braşovenii nu vin să-şi scaneze cărţile de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din acest motiv, directorul Casei Judeţene de Pensii (CJP), Mihail Tarbă spune că nu va ezita să-i sancţioneze pe angajatorii şi persoanele fizice care nu au depus, la timp, cărţile de muncă pentru scanarea datelor.

„Noi mai putem primi carnetele de muncă pentru scanare până în data de 30 noiembrie, iar datele vor putea fi prelucrate până la 31decembrie. Mai avem de primit între 12.000 şi 15.000 de carnete de muncă. Tot ceea ce trebuie să facă angajatorii şi persoanele fizice este să vină la noi cu cărţile de muncă. Noi le scanăm şi, în termen de câteva zile, le vom pune din nou la dispoziţia lor. Cei care nu le depun în timp util, vor fi sancţionaţi", a spus directorul CJP, Mihail Tarbă

Ameda pentru persoane fizice este între 300 şi 600 de lei, iar pentru persoanele juridice sancţiunile sunt cuprinse între 1.500 şi 5.000 de lei. Scandarea carnetelor de muncă are ca scop creare a unei baze de date electronice privind veniturile salariale obţinute şi contribuţia fiecărui asigurat, la sistemul public de pensii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite