Braşovenii cer Casei de Pensii să aibă acces la toaletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma urma unui sondaj de opinie efectuat în perioada mai - iunie, pensionarii  au adus la cunoştiinţa autorităţilor faptul că nu au acces la toaleta din interiorul Casei de Pensii. Instituţia prefectului a solicitat efectuarea unor sondaje de opinie în toate deconcentratele, scopul fiind acela de a afla gradul de mulţumire al braşovenilor faţă de serviciile publice.

Cea mai mare nemulţumire a oamenilor a fost legată de Casa de Pensii. Cele 400-500 de persoane, care frecventează zilnic instituţia, au spus că nu pot folosi toaleta aflată la parterul clădirii.

„Persoanele vârstnice care au diverse probleme de rezolvat la Casa de Pensii au solicitat accesul la toaletă, o mai bună amenajare a sălii de aşteptare şi montarea de scaune sau bănci. Accesul la toaletă este un lucru normal, iar faptul că nu se întâmplă asta este uimitor, fiind neapărată nevoie ca această problemă să fie rezolvată imediat de instituţia respectivă. Rezultatele trebuie să se materializeze în scurtă vreme", a declarat subprefectul Carol Ambrus.

Nu au femeie de serviciu

Pe de altă parte angajaţii instituţiei susţin că toaleta a fost închisă deoarece pensionarii făceau multă mizerie. „Toaleta cu două cabine a fost închisă de ceva vreme deoarece oamenii care o foloseau făceau foarte multă mizerie. Din lipsă de fonduri nu putem plăti pe nimeni care să menţină curăţenia acolo", a spus Iona Pamparău, de la Casa de Pensii Braşov.

Tot în urma sondajelor s-a constata că braşovenii doresc reducerea birocraţiei, un sediu mai mare pentru AJOFM şi condiţii mai bune în sala de aşteptare a Poliţiei.

Concluziile reieşite din prelucrarea statistică a chestionarelor vor fi transmise instituţiilor deconcentrate, acestea urmând  să prezinte un plan de acţiune pentru rezolvarea problemelor.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite