Braşov: Braşovenii înlocuiesc CET-ul cu aerotermele şi caloriferele electrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Disperaţi din cauza frigului din case şi rămaşi fără speranţe din partea furnizorului de căldură în sistem centralizat, oamenii s-au reorientat spre aparatele electrice de încălzire.

În ultimele trei-patru zile, sătui să tot aştepte dezmorţirea caloriferelor racordate la sistemul centralizat de termoficare, sute de braşoveni au luat cu asalt magazinele de profil pentru a-şi achiziţiona aparate electrice de încălzire. Astfel, de la mijlocul săptămânii, de când vremea s-a răcit puternic, vânzările de aeroterme şi calorifere electrice au explodat. Şefii de raioane se laudă că au vândut în trei zile cât într-o lună întreagă.

Marius Pintilii, şeful Departamentului Electrocasnice al unui magazin de electro-casnice şi electronice din Braşov, ne-a declarat că „de când a dat frigul au crescut foarte mult vânzările de aparate pentru încălzire. Cel mai bine s-au vândut caloriferele cu ulei, câte şase-şapte pe zi, ceea ce înseamnă o creştere destul de mare a vânzărilor. Are legătură şi cu frigul de afară, dar şi cu faptul că foarte mulţi oameni nu primesc căldură în apartamente“.

DESPRE PREŢURILE APARATELOR DE ÎNCĂLZIRE ŞI PROMOŢIILE EXISTENTE ÎN MAGAZINE, CITIŢI ÎN EDIŢIA DE ASTĂZI A "ADEVĂRULUI DE SEARĂ BRAŞOV"

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite