Braşovenii pot cumpăra mobilă dintr-un loc accesibil: LEM’S Eliana Mall (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai noi tendinţe în designul de mobilă pot fi descoperite în noul magazin LEM'S, aflat în Eliana Mall. Deschis în prima zi a lunii iulie, spaţiul dedicat mobilei bine făcute măsoară nu mai puţin de 600 mp şi cuprinde toate colecţiile şi programele aflate acum în oferta Lemet - unul dintre liderii industriei autohtone a mobilei.

Pentru cele 103 magazine LEM'S, răspândite pe întreg teritoriul României, designerii fabricii Lemet au gândit programe de mobilă pe măsura oricărui buzunar. De la programul GAZELLE, cu fronturile sale lucioase (din MDF și Acrylux) şi electrocasnicele încorporate, care poate face faţă celor mai exigente gusturi în amenajarea unei bucătării, până la programul Xtend care defineşte stilistic cu succes garsoniera unui cuplu tânăr sau pe cea a unui student.

Toate magazinele de mobilă operează sub brandul LEM'S şi sunt amenajate la acelaşi standard calitativ în toate judeţele ţării. Investiţia realizată în deschiderea celui mai nou magazin din Braşov, cel de-al 3-lea, s-a ridicat la peste 300.000 de euro.

40%, reduceri de vară!

Cu ocazia inaugurării noului magazin din Braşov, clienţii LEM'S vor beneficia de reduceri de până la 40%. Înainte de vizita efectivă în magazin, cei mai exigenţi dintre clienţi pot vizualiza oferta completa pe site-ul lemet.ro.

Fără probleme la bancă

LEM'S vine în sprijinul clienţilor săi cu diferite oferte de achiziție a produselor sale. În funcție de locația LEM'S, există multiple opțiuni de achiziție în sistem de rate fără dobândă, Cardul Avantaj fiind una una dintre acestea.

Adrian Rizea: "Deschidem patru magazine LEM`S pe lună"
Continua dezvoltare a reţelei LEM'S face ca de la începutul anului să fi fost deschise 17 noi magazine la nivelul întregii țări. În următoarele 2 luni se vor deschide încă 7 magazine LEM`s în Sfântul Gheorghe, Reghin, Toplița, Slatina, Cernavodă, Constanța și Suceava.

Cine este Lemet?

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată încă din 1991. În prezent halele de producţie acoperă o suprafaţă de peste 30.000 mp, liniile sale de producţie fiind complet automatizate, încorporând cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial. Pe poarta fabricii Lemet ies anual peste 360.000 de module de mobilă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite