Braşov: Braşovenii vor vota de Moş Nicolae dacă vor sex şi droguri la liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plenul Consiliului Judeţean Braşov a votat în şedinţa extraordinară de atăzi, cu 19 voturi pentru şi 10 împotrivă, ca desfăşurarea referendumului împotriva legalizării consumului de droguri uşoare şi a prostituţiei să aibă loc în judeţul Braşov în data de 6 decembrie, odată cu turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Totodată, s-a decis formarea unei comisii din cinci consilieri judeţeni care, peste două săptămâni vor prezenta un raport cu privire la organizarea referendumului, costul acestuia dar şi cele două întrebări care vor fi trecute pe buletinul de vot. „Costurile vor fi în jur de un miliard de lei, fiindcă organizăm scrutinul odată cu alegerile prezidenţiale şi deci nu vor fi cheltuieli mari”, a punctat Căncescu.

Consilierii care au votat împotrivă, s-au arătat nemulţumiţi de materialul prezentat în şedinţa extraordinară, pentru că nu conţinea cifre şi exemple referitoare la consumul de droguri la nivelul judeţului. În replică, preşedintele Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu a precizat că din informaţiile pe care le are şi care sunt confidenţiale numărul consumatorilor de droguri la nivelul judeţului Braşov este în creştere şi că există un număr mare de elevi de liceu şi chiar de şcoală generală care consumă droguri.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite