Braşoveanul ucis pentru un câine vagabond, plâns de întreaga lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii şi mii de mesaje şi semnaturi s-au adunat până la această oră din toate colţurile lumii, pentru gestul de umanitate pe care braşoveanul Adrian Priscu l-a făcut în acest week-end.

Eroul, aşa cum este deja numit de iubitorii de animale, a stârnit un puternic val de reacţii printre aceştia pe internet, acolo unde s-a realizat o scrisoare electronică în care cu toţii transmit familiei îndurerate condoleanţe.

CITEŞTE DESPRE ÎNFIORĂTOAREA CRIMĂ, AICI

Scrisoarea a fost realizată duminică seară, de Alianţa Română pentru Protecţia şi Drepturile Animalelor cu sediul în Toronto. De la o oră la alta, numărul semnatarilor creşte cu zecile. Sute de oameni din întreaga lume au semnat acest document electronic şi au lăsat mii de mesaje de condoleanţe pentru familia îndurerată: „Este tragic, acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple. Criminalul trebuie să fie închis, departe de societate. Domnul Priscu a murit ca un erou, apărând un suflet care nu se putea apăra de unul singur. Condoleanţele mele familiei", a spus, într-un mesaj, Helen Carlisle, citat de Bună Ziua Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite