Braşoveanul Ladislau Vankay a ieşit la demontat de indicatoare / FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vankay a demontat două indicatoare Foto: Stelian Grăjdan
Vankay a demontat două indicatoare Foto: Stelian Grăjdan

Supărat că nici până acum nu a fost pus în posesia terenului pe care se află un pilon al podului din Dârste, de pe primul tronson al ocolitoarei Braşovului, Ladislau Vankay a ieşit din nou în stradă.

A demontat un limitator de viteză şi un indicator care arată intrarea în oraşul Săcele.

brasov

„Semnele  de cirulaţie o să le predau la Poliţiei. Au fost puse în mod abuziv pe terenul meu. Încă nu s-a revolvat nimic cu terenul, nu au existat negocieri şi nici nu am fost pus în posesie", a spus Ladislau Vankay.

brasov

Bărbatul a câştigat în instanţă dreptul de proprietate asupra terenului de 460 metri pătraţi. El are însă 22 de dosare penale pentru că a blocat drumul public cu protestele sale. „Am făcut o cerere pentru comasarea dosarelor şi pentru soluţionarea lor cu celeritate. Nici până acum ele nu au fost soluţionate", a spus Vankay, supărat.

image

După ce a demontat indicatoarele, Ladislau Vankay s-a dus cu ele la Poliţia Săcele şi le-a spus oamenilor legii că le-a găsit pe terenul lui. A lăsat indicatoarele lângă ghişeu şi a plecat.

brasov

În consecinţă, poliţiştii au întocmit un proces-verbal în care au menţionat faptul că au găsit indicatoarele abandonate, iar apoi le-au predat, tot în baza unui proces-verbal, proprietarului de drept al indicatoarelor, respectiv Primăria Săcele.  

brasov

Ladislau Vankay s-a plâns încă de ieri poliţiştilor cu privire la cele două indicatoare. „În cursul zilei de ieri, am fost sezizaţi, prin Serviciul 112, de numitul Ladislau Vankay, cu privire la comiterea infracţiunii de tulburare de posesie, acesta menţionând că pe terenul său se află amplasate, ilegal, două indicatoare rutiere. Colegii mei au efectuat, ieri, cercetarea la faţa locului şi urmează să soluţionăm sesizarea primită", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite