Braşoveanul Florin Cucuruzac a câştigat Mountain Dew Try To Fly

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşoveanul Florin Cucuruzac a câştigat Mountain Dew Try To Fly
Braşoveanul Florin Cucuruzac a câştigat Mountain Dew Try To Fly

Cucuruzac, cunoscut de prieteni ca „Tinerică Dictatoru" a câştigat marele premiu în cadrul finalei Mountain Dew Try To Fly. Peste 150 de rideri au testat Big Air Bag-ul în cadrul primelor etape, care au avut loc la Braşov, Cavnic şi Sinaia, iar dintre aceştia, cei mai buni 38 de rideri s-au înscris pentru a concura în etapa urbană care s-a desfăşurat pe 7 martie, în Parcul Tineretului din Bucureşti.

Concurenţii au parcurs pârtia artificială, construită din zăpadă adusă de la munte, rampa şi au aterizat pe imensa perna de aer după realizarea unor trickuri care au impresionat spectatorii.La final, clasamentul celei de-a patra etape a Mountain Dew Try To Fly a arătat astfel:Best Babe - Sonia Dragan (Sinaia),Best Skier - Alex Les (Baia Mare)

Snowboarding:1. Vlad Voinescu (Braşov),2. Florin Cucuruzac (Braşov),3. Daniel Teodorescu (Braşov),4. Lucian Chiorean (Braşov), 5. Mihail Gherghelah (Miercurea-Ciuc)

Campionul Mountain Dew Try To Fly a fost desemnat Florin Cucuruzac aka TINERICĂ DICTATORU (BV)  care a acumulat 12 puncte. El a fost urmat de Lucian Chiorean (BV) - 11 puncte şi Mihail Gherghelah (M.Ciuc) alias BOBO, câştigătorul de anul trecut acumulând 9 puncte. Marele câştigător va primi un premiu special, oferit de Mountain Dew, o tură de heliboarding plină de adrenalină în munţii Făgăraş.

"Ediţia de anul acesta a Mountain Dew Try To Fly a fost extremă, spectaculoasă! Fiecare etapă a avut un specific anume, iar riderii au încercat de fiecare dată să se autodepăşească, au venit cu trickuri noi, mai ales pentru a se perfecţiona şi a deveni din ce în ce mai buni. Acest lucru s-a văzut în clasamentul provizoriu dinaintea ultimei etape, cei 5 cei mai bun rideri având punctaje foarte apropiate. Finala Mountain Dew Try To Fly de anul acesta de la Bucureşti a avut momente surprinzătoare, care demonstrează încă o dată potenţialul extraordinar al acestei comunităţi din ţară." declară Bogdan Rusu, organizator şi unul din cei mai buni rideri de pe scena locală de snowboard.

Valoarea totală a premiilor a fost de 6000 euro, constând în bani şi echipamente - 3200 Euro cash + echipamente de la Forum, Special Blend, Four Square. Castigatorul beneficiaza si de tura de Heliboarding oferita de Mountain Dew.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite