Braşovean reţinut pentru tentativă de omor, în urma unui scandal petrecut într-un local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Motan a fost arestat pentru 29 de zile
Marian Motan a fost arestat pentru 29 de zile

Potrivit anchetatorilor, Marian Motan a avut un conflict spontan cu un alt client al localului, în urma căruia a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat rivalul. 

„Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în ziua de 19.05.21012 orele 13.00-14.00 într-un local situat într-un cartier din mun. Braşov, în prezenţa mai multor persoane, pe fondul unui conflict spontan inculpatul a înjunghiat cu un cuţit cu lungimea lamei de circa 30 cm ., victima M.E., cauzându-i o plagă tăiată la nivelul braţului stâng cu şoc hemoragic şi traumatic prin care i s-a pus viaţa în primejdie, prin natura faptei aducându-se atingere bunelor moravuri şi tulburându-se liniştea publică", a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului pe lângă Tribunalul Braşov, procurorul Alina Popescu.
Suspectul a fost reţinut şi ieri a fost arestat 29 de zile, pentru „tentativă la omor calificat", „ultraj contra bunelor moravuri" şi  „port fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului (...)".

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite