Braşovean condamnat la închisoare pe viaţă, în Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşoveanul Florin Marin Codreanu, în vârstă de 30 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în Marea Britanie, după ce şi-a omorât soţia din cauza geloziei.

Conform poliţiei din Staffordshire, Marie Elena Codreanu, de 27 de ani, a fost strangulată în locuinţa cuplului, în Lichfield, la începutul acestui an, în data de 16 ianuarie.

Potrivit Birmingham Mail, procesul a durat cinci zile, la tribunalul din Stafford, iar la final, Florin Marin Codreanu a fost găsit vinovat şi condamnat la închisoare pe viaţă.

 „A fost un atac brutal asupra unei tinere femei. Gândurile noastre sunt alături de familia victimei, care a dat dovadă de mare curaj şi de demnitate pe tot parcursul procesului", a declarat detectivul-şef Brandon Langley de la poliţia din Staffordshire, după terminarea procesului. Familia victimei s-a declarat mulţumită de verdict.

Florin Marin Codreanu s-a născut la Braşov şi a emigrat în Anglia în 2003.  Bărbatul a întâlnit-o pe Marie Elena pe când lucrau la un hotel din Harrogate. În 2007 s-au căsătorit şi din 2008 locuiau în Lichfield.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite